Όμορφη… παρέα είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/12) οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, καθώς υποδέχθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» αντιπροσωπείες παιδιών από το ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS», «Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» και «Κέντρο Βρεφών Μητέρα».
Στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, περισσότερα από 70 παιδιά παρακολούθησαν την προπόνηση των «πράσινων» από ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά. Παράλληλα, δώρα δόθηκαν και από τον «Πανάθα», ενώ ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης έδωσε δώρα στους εκπροσώπους των ιδρυμάτων.
Τα δώρα ήταν φορητά γκολπόστ από την εταιρία Johnson, δωροεπιταγές από την εταιρία Adidas και δωροεπιταγές από την εταιρία METRO, δυο laptop από την εταιρία COSMOTE και ηλεκτρικές συσκευές από την εταιρία Expert, αντίστοιχα. Τα «Παιδικά Χωριά SOS» εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Κονταξή, το «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» η Πρόεδρος Έφη Προκοπάκη, και το «Κέντρο Βρεφών Μητέρα» η Πρόεδρος Ευαγγελία Βελέντζα και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Δεληγιάννης.
Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους Πάμε Στοίχημα, Adidas, COSMOTE, OTE, Matrix, My market, Expert και Dionysos, καθώς και τον ΟΠΑΠ για την κάλυψη της εκδήλωσης.


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.