Οι καταγγελίες του νομικού συμβούλου των καθηγητών προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία...
Την άκρως υβριστική συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου, εναντίον των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης κατήγγειλε μιλώντας το πρωί στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο νομικός των εκπαιδευτικών των σχολείων κ. Φράγκος.
Όπως υποστήριξε, με ανάρμοστες εκφράσεις ακόμη και ενώπιον των αστυνομικών οργάνων του τμήματος όπου μετέβησαν όλοι το περασμένο Σάββατο με αφορμή την «έξωση» απ΄το γραφείο τους των καθηγητών και τη μεταφορά καρεκλών, ο κ. Μπέος χαρακτήρισε με ακατονόμαστες φράσεις τον υποδιευθυντή του σχολείου, ενώ τόνισε σύμφωνα με τον κ. Φράγκο, ότι «πάρτε το χαμπάρι, η Ελλάδα είναι ένα μπουρ… εγώ δεν αναγνωρίζω νόμους, θα κάνετε σε αυτή την πόλη ότι λέω εγώ». 

 «Αυτό είναι αίσθημα δημοκρατίας. Αυτή είναι η νοοτροπία και από εκεί εκπορεύονται οι ενέργειες», υποστήριξε ο δικηγόρος, αναφέροντας ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο δήμαρχος χαρακτήρισε ως «αρχ…» τον υποδιευθυντή του σχολείου.
Όπως τόνισε ο ίδιος, «33 χρόνια δικηγόρος δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα ούτε στις μεγαλύτερες εντάσεις ούτε στα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης»…

Πηγή: magnesianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.