Σε μία κίνηση αγάπης, ανθρωπιάς και ελπίδας για τον συνάνθρωπο προχώρησαν οι αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου.
Τα κορίτσια της Νίκης άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ και ντυμένες ''Αϊ Βασίλης'' προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε μία άπορη οικογένεια του Βόλου.
Οι αθλήτριες οι οποίες αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, και αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν αμείβονται, συγκέντρωσαν από τις προσωπικές τους οικονομίες το ποσό των 80 ευρώ, αγοράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα, ψωμί κ.α από γνωστή αλυσίδα super market του Βόλου και τα προσέφεραν σε μία άνεργη μητέρα και στην 11χρονη κόρη της.
Όπως μας είπαν οι αθλήτριες η κίνηση αυτή γίνεται για πρώτη φορά, ενώ είναι μία προσωπική πρωτοβουλία τους, τονίζοντας ότι ευελπιστούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο και γενικότερα σε όποιον έχει την ανάγκη τους, πάντα από το δικό τους υστέρημα.
Η κίνηση αυτή αξίζει πραγματικά πολλά συγχαρητήρια, ενώ πιστεύουμε να βρει μιμητές και από άλλα σωματεία της ευρύτερης περιοχής, αυτές τις Άγιες και συνάμα δύσκολες ημέρες που ζούμε…


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.