Γνωστός μπάρμαν σε μπαρ και κλαμπ της παραλιακής αλλά και του Κολωνακίου, έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς εκβίαζε τις πρώην ερωμένες του αναρτώντας σε ιστοσελίδες με αγγελίες για εκδιδόμενες γυναίκες, γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει εν αγνοία τους.
Ο 48χρονος εμφανίσιμος και πάντα καλοντυμένος μπάρμαν, βρήκε το δάσκαλο του στο πρόσωπο μιας 44χρονης πρώην ερωμένης του η οποία τελικά κατήγγειλε την περιπέτεια της στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 48χρονου.
Συγκεκριμένα η 44χρονη μετά το χωρισμό της με τον εμφανίσιμο 48χρονο, άρχισε να δέχεται στο σπίτι της τηλεφωνήματα από αγνώστους, οι οποίοι ήθελαν να κλείσουν ερωτικό ραντεβού επί πληρωμή μαζί της διότι είχαν δει την αγγελία, που δήθεν είχε “ανεβάσει” σε ιστοσελίδα με πορνό για εκδιδόμενες γυναίκες.
Η ζωή της 44χρονης γυναίκας είχε μετατραπεί σε κόλαση, όταν τελικά εμφανίστηκε ο ...διαδικτυακός “από μηχανής θεός”. Δέχθηκε ένα μήνυμα στο προφίλ της στο Facebook, από άγνωστο άτομο, το οποίο της έγραφε ότι: “Μπορώ να καθαρίσω για σένα και να κατεβούν τα πάντα από το πορνοσάϊτ αρκεί να μου δώσεις 5.000 Ευρώ. Εάν συμφωνήσεις θα σου δώσω οδηγίες που να αφήσεις τα χρήματα”.
Η γυναίκα αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, ενώ έπειτα από συνεργασία των Ελληνικών Αρχών και της διαχειρίστριας Εταιρείας του Facebook, αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του διαχειριστή του προφίλ, που είχε στείλει το εκβιαστικό μήνυμα στην 44χρονη και βεβαια δεν ήταν άλλος από τον μπάρμαν στα γνωστά κλαμπ του Κολωνακίου και της παραλιακής.
Βέβαια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του όπου και βρέθηκε ο υπολογιστής, μέσα από των οποίο έκανε των εκβιασμό.
Επάγγελμα ο εκβιασμός
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, φαίνεται πως ο 48χρονος μπάρμαν είχε κάνει επάγγελμα με τις πρώην του τον εκβιασμό, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης έχουν στοιχεία για άλλες 12 γυναίκες που έπεσαν θύματα του εμφανίσιμου 48χρονου και μάλιστα είχαν πληρώσει χρηματικά ποσά για να “κατέβουν” οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τα “πορνοσάϊτ”.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο δραστήριος σεξουαλικά άνδρας κατέγραφε τις ερωτικές του περιπτύξεις εν αγνοία των γυναικών που ξάπλωναν κατά καιρούς στο κρεβάτι του.
Στη συνέχεια και όταν πια χώριζαν, ο ίδιος αναρτούσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε διάφορα σάϊτ με πορνό και αγγελίες, γράφοντας τα πραγματικά στοιχεία των γυναικών, αλλά και τους αριθμούς των κινητών τους.
Όταν πια το κόλπο του είχε πιάσει, εμφανίζονταν από ένα ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργήσει στο Facebοοk ως από μηχανής θεός, ζητώντας χρήματα για να “καθαρίσει” τις αγγελίες. 


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.