Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 53χρονου από την σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, στην περιοχή του Αρχιμανδρειού των Ιωαννίνων.
Η 47χρονη δράστης οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον εισαγγελέα και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. 
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός με μία μαχαιριά κοντά στην καρδιά. Η σύζυγός του ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας πως όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άνδρας της ήταν ήδη δολοφονημένος. 
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όμως, η γυναίκα έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε κατά τη διάρκεια καυγά που είχε το ζευγάρι, με την 47χρονη να παίρνει ένα μαχαίρι και να σκοτώνει τον σύζυγό της, στην κουζίνα του σπιτιού τους.
Στη συνέχεια, προσπάθησε να κρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Έπλυνε και έκρυψε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε η ίδια τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του πτώματος.
Σε αυτοψία που έγινε στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 47χρονη στον φωταγωγό. 


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.