Στόχος του απελπισμένου ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης ήταν η αποζημίωση ύψους 180.000 ευρώ και έτσι προσέλαβε δύο αγνώστους για την διάπραξη της εικονικής ληστείας
Όλο και περισσότεροι πελάτες του όφειλαν χρήματα στην εταιρεία εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης που διατηρεί ένας 57χρονος στην Κηφισιά. Αυτό είχε σαν συνέπεια και οι δικές του οφειλές και τα δικά του χρέη να αρχίσουν να διογκώνονται.
 Αυτό ώθησε τον οικογενειάρχη επιχειρηματία, σε μία παράτολμη ενέργεια, καθώς έστησε εικονική ληστεία στην εταιρεία του για να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Ειδικότερα, ο 57χρονος που συνελήφθη, κάλεσε την Αστυνομία και δήλωσε πως δύο άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στα γραφεία της εταιρείας του στην Κηφισιά και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον ίδιο, καθώς και έναν υπάλληλό του, και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ. Στόχος του απελπισμένου ιδιοκτήτη ήταν η αποζημίωση ύψους 180.000 ευρώ και έτσι βρήκε και προσέλαβε δύο αγνώστους στους οποίους άφησε μέσα στο χρηματοκιβώτιο 2.000 ευρώ, που ήταν και η προσυμφωνημένη τους αμοιβή για την διάπραξη της εικονικής ληστείας.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας διαρκώς τους ρωτούσε πότε θα πάρει την βεβαίωση της ληστείας και πότε την αποζημίωση, με αποτέλεσμα να τον υποπτευθούν και κατά την εξέταση να ομολογήσει.


Πηγή: news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.