Η υπόθεση προσλαμβάνει ασύλληπτες διαστάσεις εξαιτίας πληροφοριών, που φέρουν τον δράστη να πάσχει από σοβαρή σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο...
Ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προσήχθη χθες το πρωί, ο 50χρονος Ροδίτης, που καταγγέλθηκε από μια 17χρονη, την οποία προσέγγισε προσποιούμενος το μέντιουμ, για βιασμό. 
Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων DNA σε πειστήρια, που παρέδωσε η ανήλικη και συγκεκριμένα στα ρούχα και το εσώρουχο, που φορούσε αλλά και τα αποτελέσματα εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προχθές ο 50χρονος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο.
Από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποίαν υποβλήθηκε με καθυστέρηση ορισμένων ημερών η 17χρονη, δεν προέκυψαν σαφή ίχνη βιασμού παρά μόνο μια αμυχή στον λαιμό της. Η υπόθεση, αν συνεκτιμηθεί και το ποινικό παρελθόν του κατηγορούμενου, που δείχνει εξαθλιωμένος, κρίνεται σε κάθε περίπτωση εξαιρετικά σοβαρή από τις αρχές.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.