Ο αγοραστής ειδοποιήθηκε να πάει να παραλάβει το κινητό τηλέφωνο που είχε πληρώσει - Όταν όμως άνοιξε το δέμα είδε την εικόνα που βλέπετε...
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εξαπατήσης πολιτών στην Ηλεία, που δαπάνησαν χρήματα σε κατά τα άλλα προσφορές, παραλαμβάνοντας όμως στο τέλος πακέτα που περιείχαν ακόμα και πέτρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πολίτες στην Ηλεία παρήγγειλαν σε αρκετές περιπτώσεις κυρίως ηλεκτρονικά είδη όπως κινητά τηλέφωνα, όμως έπεσαν θύματα απατεώνων. Σε μια περίπτωση πολίτης από το νομό παρήγγειλε έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, καινούργιο μοντέλο κινητού τηλεφωνού που κόστιζε στην αγορά πολύ περισσότερο. 
Όταν το δέμα έφτασε μέσω κούριερ διαπίστωσε πως το κουτί το μόνο που περιείχε ήταν πέτρες. Σε άλλη περίπτωση πολίτης δαπάνησε μικρότερο ποσό για να αγοράσει μέσω αγγελίας ένα μεταχειρισμένο αλλά καλό κινητό τηλέφωνο. 
Όπως αποδείχθηκε μετά την παραλαβή το κινητό ήταν κλεμμένο σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Ο ίδιος προς τιμήν του επέστρεψε το κινητό στον ιδιοκτήτη του, όμως δεν θέλησε να “κυνηγήσει” τον αποστολέα, τα στοιχεία του οποίου ήταν διαθέσιμα.
Σε κάθε περίπτωση προτείνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτού του είδους της παραγγελίες όπου δεν δίδονται διασφαλίσεις για την ποιότητα του προϊόντος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η κατάληξη είναι η ίδια. Είτε  ανύπαρκτο προϊόν είτε κλεμμένο.

Πηγή: ilialive.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.