Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδος, τις προσεχείς ημέρες. 
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδος, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και εφόσον μείνει και τυπικά ελεύθερος, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.
Ο Μάρκο Σίλβα δεσμεύονταν με συμβόλαιο με τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας, όμως η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας προτίμησε τον Ζόρζε Ζέσους. Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τονίζει πως εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις προπονητών, για την αντικατάσταση του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσκεται στο επιθετικό και στο θεαματικό ποδόσφαιρο.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ο έμπειρος επιθετικός είναι ελεύθερος, μετά το «διαζύγιό» του με τη Μονακό και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε επαφές με τους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να μετακομίσει στην Ελλάδα. Και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα.


Πηγή: novasports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.