Δεν τα κατάφερε το ελληνικό δίδυμο του Διονύση Βουκελάτου από την  Πρέβεζα και του Γιώργου Καραβιώτη και ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν με το ίδιο σκορ 2-0 στα σετ.
Η αρχή έγινε από το δίδυμο από το Βέλγιο Jochen Fens και Tom Thierie και ακολούθησε το δίδυμο των Ελβετών Antonio Barukcic και Christoph Meienberg με 2-0 στα σετ τερματίζοντας έτσι στην 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Special Olympic επίπεδο 5.
Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από αυτό της 4ης θέσης.
Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Αμερικανοί Jeffrey Scott και Robert Williams, όπου μπροστά στο κοινό τους κέρδισαν αρχικά το δίδυμο των Ελβετών Antonio Barukcic και Christoph Meienberg με 2-0, για να ακολουθήσει και η νίκη επί των Βέλγων Jochen Fens και Tom Thierie με 2-1 στα σετ.
Έτσι λοιπόν μετά το τέλος των αγώνων την πρώτη θέση του διπλού στο επίπεδο 5 κατέλαβαν οι Αμερικανοί Jeffrey Scott και Robert Williams, την δεύτερη θέση οι Βέλγοι Jochen Fens και Tom Thierie, την Τρίτη θέση οι Ελβετοί Antonio Barukcic και Christoph Meienberg και την τέταρτη θέση οι έλληνες Διονύσης Βουκελάτος και Γιώργος Καραβιώτης.


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.