Με την παρουσία 300 περίπου πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας η παμμεσσηνιακή συγκέντρωση...

που διοργάνωσαν οι πολιτικές οργανώσεις Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού - ΔΗΜΑΡ, για την υποστήριξη του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε πως «την Κυριακή κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας», τονίζοντας πως «από την επιστροφή στη δραχμή θα ωφεληθούν όσοι έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό».
Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο καθηγητής Οικονομικών και πρόεδρος του Συμβουλίου ΤΕΙ Καλαμάτας Παναγιώτης Καζάκος, ο οποίος δήλωσε ανεπιφύλακτα υπέρ του «ναι», καθώς, όπως τόνισε, το «όχι» οδηγεί τη χώρα σε περιπέτειες και δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Εξάλλου, τη συμμετοχή τους στη μεσσηνιακή επιτροπή υποστήριξης του «Όχι» γνωστοποίησαν χθες το μεσημέρι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και απλοί πολίτες, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο δημαρχείο Καλαμάτας, ενώ στη συγκέντρωση του «όχι» σήμερα θα μιλήσει, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.