Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε έναν ακόμη τίτλο σε διοργάνωση 25.000 δολαρίων, στα διπλά. 
Η 22χρονη Ελληνίδα είχε μια άψογη συνεργασία με την Ιταλίδα Claudia Giovine και οι δυο τους, χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ σε ολόκληρο το τουρνουά, έφτασαν στην κορυφή του Tiro A Volo στη Ρώμη.
H Παπαμιχαήλ και η Giovine, Νο2 στο ταμπλό του 25αριού τουρνουά της Ρώμης, νίκησαν στον σημερινό τελικό τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Βρετανίδα Tara Moore και την Ελβετίδα Conny Perrin, με 6-4, 7-6 (2).
Μ' αυτόν τον τρόπο έγραψαν τον καλύτερο επίλογο σε μια φανταστική εβδομάδα στην "αιώνια πόλη". Στον 1ο γύρο οι δύο τενίστριες είχαν κερδίσει τις Marina Shamayko και Carla Touly με 6-3, 6-4, στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Mihaela Buzarnescu και Jana Fett με 7-6 (4), 6-2 και στα ημιτελικά νίκησαν τις Κροάτισσες Adrijana Lekaj και Silvia Njiric, με 4-6, 6-3, 10-7.
Η Παπαμιχαήλ και η Giovine κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο τους ως ζευγάρι. Για την 22χρονη αθλήτριά μας, αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε τουρνουά 25.000 δολαρίων, μετά από τον φετινό στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας (με τη Nastja Kolar) και τους περσινούς στη Σόφια (με την Lina Gjorcheska) και στο Navi Mumbai (με τη Nina Stojanovic).
Συνολικά η Δέσποινα έχει κερδίσει 19 τίτλους στην καριέρα της σε τουρνουά της ITF, 15 στα διπλά και 4 στα μονά. Φέτος είχε κερδίσει ακόμη 3 τίτλους στα διπλά. 

Γιάννης Βασιλειάδης


E vittoria sia!!! Grande Despi e Claudia che vincono il 25k di Roma!!
Posted by Massimiliano Albarella on Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.