Με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας και υπεύθυνος καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας, που έκανε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, απάντησε σε καταγγελίες που είχε κάνει ο Κώστας Λογοθέτης, σχετικά με την υπάρξει σκουπιδιών στην περιοχή της Κυανής Ακτής.



Ο κ. Σαραμπασίνας σε αυστηρό τόνο είπε ότι: "Ο κ Λογοθέτης μάλλον έχει καιρό να πάει στην Κυανή Ακτή", ενώ κάλεσε τον οποιοδήποτε να πάει μαζί του προκειμένου να του υποδείξει σε πιο σημείο της περιοχής υπάρχουν ακαθαρσίας.


Το reporternews.gr με τον φωτογραφικό του φακό επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής την ευρύτερη περιοχή της Κυανής Ακτής με τις εικόνες που παρουσιάζουμε να δείχνουν την πραγματική αλήθεια.


Ο σοφός λαός μας λέει το εξής: ''Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις… 8 εικόνες πόσες λέξεις;;;''


Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν λέμε ότι ο κ. Σαραμπασίνας την συγκεκριμένη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις, ότι ο χώρος της Κυανής Ακτής δεν ήταν καθαρός, ίσως οι εικόνες που βλέπετε να έγιναν εκ των υστέρων.


Ωστόσο δεν αρκεί μόνο μία στιγμή της ημέρας να μαζεύονται από το συγκεκριμένο σημείο τα σκουπίδια, αφού η Κυανή Ακτή είναι μέρος που το επισκέπτονται πολίτες καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου.


Οπότε καλό θα ήταν πριν ο οποιοσδήποτε βγει δημόσια και κάνει δηλώσεις να γνωρίζει πολύ καλά τι πρόκειται να ακολουθήσει.


Και για να δώσουμε πληροφορίες οι συγκεκριμένες εικόνες τραβήχτηκαν στον χώρο ακριβώς απέναντι από τα Λουτρά, σε απόσταση αναπνοής από το μνημείο του Ναύτη.


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

  1. Συγγνώμη αγαπητε γιαννη μου αλλα ολοιαυτοι οι κυριοι των οποιων τα σκουπίδια φωτογράφησε ς αναρωτηθηκες εαν κανουν το ιδιο και σπιτι τους?πετανε τα σκουπίδια εκει που κάθονται ή τα πετανε στον κάδο? Ποιος φταιει για ολο αυτο? Γιατι δεν γραφετε για την δικη μας ως πολίτες ευθύνη? ?? Ακομη και εναν υπαλληλο ανα κάτοικο να εχει ο σαραμπασινας παλι τις ιδιες εικονες θα φωτογραφηζες ...θα αξιζε ομως να φωτογραφιζες και αυτους που εφαγαν , ηπιαν, κοιμηθηκαν και θεωρησαν πως θα ερθουν αλλα....ζωα ....να τα ....μαζέψουν. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την κατάσταση που επικρατεί και έχει να κάνει με τα σκουπίδια φυσικά και την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο δήμος της Πρέβεζας, αλλά και οι πολίτες. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην βγαίνουμε και να κάνουμε δηλώσεις σε τοπικά Μ.Μ.Ε. του στυλ '' Ας έρθει όποιος θέλει μαζί μου να δει ότι όλα είναι....ρόδινα...'' Η δουλειά θα πρέπει να επιβραβεύεται από τους πολίτες και όχι από μόνοι μας να παίρνουμε τα εύσημα...

      Διαγραφή
  2. Εξηγησε μου βρε γιαννη πως εμεις οι ιδιοι οταν ταξιδευουμε στο εξωτερικο ειμαστε υποδειγμα πολιτη.?πως μονο εδω γινομαστε ευαγγελατοι και δικαστες των παντων χωρις να κοιταμε την καμπουρα μας και να μας φταινε παντα καποιοι αλλοι?αυτοι που βγαινουν δημοσια και καταγγελουν κανανε πρωτα την δικη τους αυτοκριτικη? Και εαν ναι και ....βγηκανε κΘαροι...τοτε παω ...πασο.....φταιει ο .....σαραμπασινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια... Οποισδήποτε μπορεί να κάνει κριτική σε οποιονδήποτε αιρετό...Άλλωστε οι αιρετοί θα κριθούν στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις... Δεν φταίει ο Σαραμπασίνας για όλα, αλλά η νοοτροπία του έλληνα...

      Διαγραφή

Από το Blogger.