Το νέο Xperia Z4 Tablet της Sony είναι το απόλυτο tablet για τις διακοπές και όχι μόνο…
Το υψηλής αισθητικής Sony Xperia Z4 Tablet είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο 10’’ Tablet στον κόσμο. 
 Η κατασκευή του είναι πολύ καλή μιας και ο συνδυασμός το ειδικό γυαλιού και μετάλλου είναι αυτό που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα tablets ενώ το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη το κάνει αυτόματα τον ιδανικό ακόλουθο για τις καλοκαιρινές περιπέτειες.
Εκτός όμως από την εξωτερική εμφάνιση του, στο εσωτερικό του το Sony Xperia Z4 Tablet, κρύβει έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστής Snapdragon 810 της Qualcomm, 3GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα για να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύει τις φωτογραφίες τόσο από την βασική κάμερα που είναι 8MP αλλά και από την μπροστινή που είναι 5,1MP.
Η οθόνη του είναι από τις πιο φωτεινές οθόνες αφής 10'' στον κόσμο, κι έχει ανάλυση 2K για εξαιρετική εμπειρία θέασης ενώ και ο ήχος του είναι απίστευτος αφού υποστηρίζει (High Res Audio) που αγγίζει τα επίπεδα ποιότητας ήχου ενός στούντιο ηχογράφησης. 
 Τέλος η αυτονομία της μπαταρία του είναι κάτι παραπάνω  από ικανοποιητική μιας και με μία μόλις φόρτιση προσφέρει σχεδόν 24 ώρες χρήσης.
 Το Xperia Z4 Tablet της Sony, είναι με διαφορά ένα από τα καλύτερα Android tablets που κυκλοφορούν στην αγορά και το γεγονός ότι είναι και αδιάβροχο το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.