Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στα δύο ''χρυσά'' παιδιά των special Olympic Διονύση Βουκελάτο και Χρήστος Πάκο οι οικογένειές του, φίλοι, και φορείς της Πρέβεζα, τα οποία επέστρεψαν στην Πρέβεζα, έπειτα από το υπερατλαντικό ταξίδι από το Λος Άντζελες, όπου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.







 Ο Διονύσης Βουκελάτος με το ασημένιο και ο Χρήστος Πάκος με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένα  στο στήθος τους έφτασαν στις 2 το πρωί της Τετάρτη με το λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Πρέβεζα.



Εκεί τους περίμεναν οι οικογένειές του, φίλοι, οι προπονητές του καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας, ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου Βαγγέλης Συγκούνας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς.




Πρώτος από το λεωφορείο κατέβηκε ο Χρήστος Πάκος και έχοντας το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του έπεσε στις αγκαλιές όλων όσων βρέθηκαν τα ξημερώματα στο ΚΤΕΛ της πόλης.



Ακολούθησε ο Διονύσης Βουκελάτος, ο οποίος μόλις είδε την θέρμη υποδοχή που τους επεφύλαξαν  ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.




Τα δύο ‘’χρυσά’’ μας παιδιά δίνοντας σκληρό αγώνα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, κατάφεραν για ακόμη μια φορά να βγουν νικητές της ζωής και νικητές των αγώνων, εισπράττοντας  τα μέγιστα των προσπαθειών τους.





Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του reporternews.gr, ο δήμος Πρέβεζας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, προτίθεται να ονομάσει τα δύο γήπεδα τένις που υπάρχουν στον χώρο του κολυμβητηρίου της Πρέβεζας, σε γήπεδο Διονύσης Βουκελάτος και γήπεδο Χρήστος Πάκος.





Είναι η μέγιστη προσφορά που μπορεί να κάνει άλλωστε ο δήμος σε αυτά τα δύο παιδιά, που δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που έχουν επιτυχίες σε τόσο υψηλό επίπεδο αγώνων με την εθνική ομάδα των special Olympic.


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.