Tην πολύ καλή κατάσταση των βραβευμένων με Γαλάζιες Σημαίες ακτών του Δήμου Πρέβεζας επιβεβαιώνει η έκθεση των επιθεωρητών της Ελληνικής  Εταιρίας Προστασίας της Φύσης οι οποίοι βρέθηκαν στην Πρέβεζα πριν λίγες μέρες και πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους.

Οι τρεις επιθεωρητές, συνοδευόμενοι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα, την υπεύθυνη του  προγράμματος Γαλάζιων Σημαιών Κλεοπάτρα Γιαννούλη καθώς  και  τον υπεύθυνο των ναυαγοσωστών επισκέφθηκαν την Κυανή Ακτή, τις Τσούκες  Καναλίου και το Μονολίθι κρίνοντας την κατάστασή την γενική παρουσίαση και για τις τρεις  παραλίες ως ‘’πολύ καλή’’.
Η αξιολόγηση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων  που  αφορούν την καθαρότητα των νερών και των ακτών, τη ναυαγοσωστική κάλυψη και τα αντίστοιχα εφόδια, καθώς και ζητήματα  που έχουν να κάνουν με την  ενημέρωση του κοινού  αλλά τις  υποδομές για Α.Μ.Ε.Α.
Με την συγκεκριμένη έκθεση ο Δήμος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες διεκδίκησης για ακόμη περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες το 2016 δεδομένου ότι πληρούνται όλες οι πρϋποθέσεις για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.