Σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων…


Το τελευταίο διάστημα αυτό που γίνεται στην 21ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα δεν έχει προηγούμενο και αυτό γιατί καθημερινά εκατοντάδες επιχειρηματίες, αλλά και πεζοί που διασχίζουν την συγκεκριμένη οδό, αντιμετωπίζουν προβλήματα διέλευσης.


Μάλιστα ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί δύο ατυχήματα το ένα από τα δύο να είναι σοβαρό.
Σύμφωνα με καταγγελίες επιχειρηματιών μία ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθειά της να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο γλίστρησε και έπεσε μέσα σε λακκούβα που έχει ανοιχτεί, τραυματίζοντάς την σοβαρά, ενώ λίγα μέτρα πιο πάνω την ίδια μοίρα είχε και γνωστή φαρμακοποιός της πόλης, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.


Ήδη επιχειρηματίες που έχουν τα καταστήματά τους κατά μήκος της 21ης Οκτωβρίου, έχουν στείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να προχωρήσει σε σημάνσεις προφύλαξης και αποφυγής άλλων ατυχημάτων, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν να τοποθετηθούν ειδικές ράμπες προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση από τη μία πλευρά του δρόμου προς την άλλη.


Μέχρι και σήμερα ωστόσο δεν έχει γίνει το παραμικρό, με την εταιρία κατασκευής του έργου να έχει τοποθετήσει μόνο μία κόκκινη κορδέλα κατά μήκος του δρόμου.
Πάντως όλοι όσοι περνούν από την συγκεκριμένη οδό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως τις νυχτερινές ώρες, αφού και ο φωτισμός δεν επαρκεί.
Τα προβλήματα όμως αυξάνονται κυρίως όταν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις, όπως έγινε πριν από λίγες μέρες με αποτέλεσμα οι λακκούβες να πλημμυρίζουν νερό με αποτέλεσμα όλο αυτό να μπει στα καταστήματα.

Γιάννης Βασιλειάδης


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.