Ηράκλειο: Έκλεψαν τις κάρτες ανάληψης και Έκλεψαν κάρτες ανάληψης από ηλικιωμένο και έκαναν αναλήψεις! Ο λόγος για δύο Αλβανούς ηλικίας 55 και 45 ετών και μια 31χρονη Βουλγάρα...
οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, στις 3 Ιουνίου, το πρωί, οι δράστες έκλεψαν από 78χρονο Έλληνα τρεις κάρτες ανάληψης χρημάτων και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αναλήψεις 800 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι ο 55χρονος και η 31χρονη. Οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται στο Ηράκλειο με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και ο 45χρονος. Ακολούθησε έρευνα στο Ι.Χ. και στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηλεκτρονικές συσκευές, 5 αιχμηρά αντικείμενα (ψαλίδια και μαχαίρια), κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 2.405 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 251 δολαρίων Η.Π.Α., χαρτονομίσματα Ρουμανίας, προσωπικά έγγραφα Χιλιανού, και διάφορα αντικείμενα (γυαλιά, πορτοφόλια, κινητό τηλέφωνο).
Όπως προέκυψε ο 55χρονος με την 31χρονη είχαν προβεί σε αναλήψεις μετρητών και αγορές προϊόντων από τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες, συνολικού χρηματικού ποσού 5.319 ευρώ. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 55χρονος και ο 45χρονος είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αλβανίας και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Πηγή: cretalive.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.