Ο 42χρονος πατέρας σκοτώθηκε ακαριαία - Τραγική φιγούρα η κορούλα του, σε μια τραγωδία που έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους της οικογένειας...
Συγκλονίζει την Χαλκίδα, ο θάνατος του Άρη Παπαθανασόπουλου, ο οποίος έχασε την ζωή του στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου καλωδίων «Φούλγκορ» της «ΒΙΟΧΑΛΚΟ» στην Κόρινθο, όταν κατά τη διάρκεια των εργασιών, έπεσε από τη στέγη και σκοτώθηκε. Το εργατικό δυστύχημα, σημειώθηκε την Παρασκευή 9 Οκτώβρίου. Ο 42χρονος Χαλκιδέος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, πάτησε σε σημείο που ήταν σάπιος ο τσίγκος και έπεσε στο κενό (περίπου δέκα μέτρα ύψος).
Να σημειωθεί ότι στο χώρο του εργοστασίου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Αποφασίστηκε και έγινε μια ώρα στάση εργασίας στο πλαίσιο της οποίας ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι για το δυστύχημα.
Η είδηση του θανάτου του Άρη Παπαθανασόπουλου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με την σύζυγο του Μαρίνα και την μικρή κορούλα τους, Κωνσταντίνα. Η κηδεία του, έγινε την Τρίτη (13-10-2015) στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Πηγή: eviazoom


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.