Την τιμητική του είχε ο Βασίλης Λεβέντης στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μπήκε αμήχανα στην Ολομέλεια με τους 6 βουλευτές του και με μία υπάλληλο της Βουλής που του έδειξε τα έδρανα που θα κάθονται, και τα οποία βρίσκονται έναν διάδρομο δίπλα από αυτό του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν σχεδόν από τους πρώτους που πλησίασαν τον κ. Λεβέντη για να του ευχηθούν καλή δύναμη. «Να ξέρετε ότι έχετε πιάσει το έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη», είπε η κ. Μπακογιάννη στον νεαρό βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη, ο οποίος την κοίταξε αμήχανα.
Νωρίτερα, τον κ. Λεβέντη έσπευσε να χαιρετήσει δια χειραψίας ο υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν ήταν επίσης η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ενώ ο κ. Λεβέντης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να τους δηλώσει ότι δεν θα υπερψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνηση
Ο υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ήταν από τους λίγους που πέρασαν από όλες τις πτέρυγες της Βουλής για να χαιρετήσει και να συνομιλήσει με αρκετούς βουλευτές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.