Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας εξακολουθεί να συγκλονίζει - Πέθανε λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού της, στο μαιευτήριο...
H αιμορραγική καταπληξία, ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης 36χρονης γυναίκας από την Θεσπρωτία, η οποία πέθανε λίγα λεπτά αφότου είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα από την νεκροψία- νεκροτομή που διενήργησε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Το τελικό πόρισμα αναμένεται σε λίγες ημέρες, καθώς μέσα από μία σειρά αναλύσεων από τα ζωτικά όργανα της άτυχης ημέρας θα διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε την ακατάσχετη αιμορραγία.
Η άτυχη γυναίκα από την Θεσπρωτία, μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της σε ιδιωτική κλινική των Ιωαννίνων, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με αιμορραγία και άλλες επιπλοκές. Οι γιατροί, έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στην ζωή, όμως ήταν πολύ αργά.
Ο θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

Πηγή: epirusgate

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.