Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκαλεί το επεισόδιο με μαθήτριες της Α' Γυμνασίου - Στο νοσοκομείο ένα 13χρονο κορίτσι...
Μετά το ξύλο και το μαλλιοτράβηγμα ήρθε η ώρα του συμβιβασμού! Ο λόγος για την υπόθεση της 13χρονης μαθήτριας που νωρίς χθες το μεσημέρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις συμμαθήτριες της μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών στο κέντρο του Ηρακλείου! Οι λόγοι που ώθησαν τις νεαρές μαθήτριες της Α' Γυμνασίου να τα βάλουν με συμμαθήτρια τους ήταν σύμφωνα με πηγές προσωπικοί ενώ κατά πληροφορίες το κορίτσι που χτυπήθηκε είχε μπει στη μέση του καυγά για να υπερασπιστεί τη φίλη της και κατέληξε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι γονείς της 13χρονης κοπέλας - που βγήκε από το νοσοκομειο - δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο και για το λόγο αυτό δεν προχώρησαν σε μηνύσεις σε βάρος των τριών κοριτσιών που επιτέθηκαν στην κόρη τους.Επιθυμία τους είναι όπως είπαν στους αστυνομικούς το θέμα να κλείσει και να αποκατασταθεί η τάξη και η ηρεμία στο σχολείο τους.

Πηγή: cretalive.gr
 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.