Τα όσα έγιναν σε σχολείο της Πάτρας έγιναν θέμα συζήτησης - Πρωταγωνιστές ένας μαθητής και μία συμμαθήτριά του...
Μία ιστορία με πρωταγωνιστές μαθητές προκάλεσε αίσθηση σε Λύκειο της Πάτρας. Και μπορεί να ξεκίνησε από μία καταδικαστέα πράξη, ωστόσο εξελίχθηκε σε μία ρομαντική υπόθεση. Πρωταγωνιστής ένας μαθητής του Λυκείου ο οποίος σκέφτηκε να κλέψει το κινητό συμμαθήτριάς του με σκοπό… να την προσεγγίσει!
Ο νεαρός εκμεταλλευόμενος την απουσία της συμμαθήτριάς του και το γεγονός πως είχε αφήσει το κινητό της, το πήρε και το έκρυψε. Η κοπέλα έντρομη άρχισε να το ψάχνει, κίνησε γη και ουρανό μέσα στο σχολείο, όμως δεν το βρήκε! Πίστεψε πως της το είχαν κλέψει, αφού είχε σπάσει το κεφάλι της και δεν μπορούσε να θυμηθεί αν κατά λάθος το είχε αφήσει σε διαφορετικό από το συνηθισμένο σημείο.
Και τότε, ως εκ θαύματος, ο νεαρός εμφανίστηκε με το κινητό στο χέρι! Προσποιήθηκε πως το βρήκε τυχαία και της το επέστρεψε. Η μαθήτρια πετούσε από τη χαρά της. Οι δύο έφηβοι έγιναν αχώριστοι, ενώ ο νεαρός αναγκάστηκε λίγο αργότερα να της πει την αλήθεια και να της εκμυστηρευθεί για ποιον λόγο προέβη στην ολιγόλεπτη «κλοπή» του κινητού της.
Της είπε πως ήθελε να μάθει περισσότερα για εκείνην έστω και με αυτόν τον αδιάκριτο τρόπο. Ομολόγησε τον έρωτά του στην συνομήλικη αγαπημένη του, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα βρήκε ανταπόκριση...

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.