Δείγματα του υγρού έχουν σταλεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην Αθήνα για ελέγχους - Ανησυχούν οι κάτοικοι της περιοχής...
Tον θάνατο βρήκαν τέσσερις κότες και ένα σκυλί, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι του Σαραβαλίου στην κάμερα. Tα άτυχα ζώα ήπιαν από αφρώδες υγρό στην περιοχή, που όπως φαίνεται είναι μολυσμένο. Την ίδια ώρα έχει προκληθεί ιδιαίτερος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία, αφού λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο βρίσκεται γεώτρηση. Δείγματα του υγρού έχουν σταλεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην Αθήνα για ελέγχους, ενώ γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί η επιχείρηση η οποία απέβαλε το εν λόγω μολυσμένο, τοξικό υγρό.
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (07-10-2015) στις περιοχές Πετρωτού-Σαραβαλίου και Αγίου Στεφάνου μετά από καταγγελίες κατοίκων πως από αυλάκια που υπάρχουν στην περιοχή βγαίνει υποπράσινο αφρώδες υγρό, ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν και καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες, πέντε πτηνά και ένα οικόσιτο ζώο που ήπιαν από το υγρό βρέθηκαν νεκρά.
Επί τόπου έσπευσαν ο αντιδήμαρχος κ. Πελεκούδας και από την περιφέρεια η υπεύθυνη για θέματα υγείας και περιβάλλοντος κ. Σπυριδάκη.

Πηγή: patrastimes.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.