Συνελήφθησαν το πρωί στα Τρίκαλα δύο αλλοδαποί, από την Αλβανία και τη Ρωσία, διαφυγόντες από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου. Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου τρεις περιπτώσεις κλοπών και μίας απόπειρας, που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη του Βόλου.
Οι δύο 17χρονοι συνελήφθησαν ως δράστες, το πρωινό της Παρασκευής στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ' εξακολούθηση και από κοινού και παραβίαση περιορισμών διαμονής. Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι δύο 17χρονοι διέφυγαν από το προαναφερόμενο Ίδρυμα και φέρονται να έκαναν λίγο αργότερα τρεις κλοπές και μία απόπειρας, αφαιρώντας συνολικά από διάφορους ανθρώπους ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, τρία κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ προσπάθησαν να κλέψουνακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.Τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.