Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βάρδα, τόπος καταγωγής του 26χρονου Επαγγελματία Οπλίτη του Πυροβολικού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα στη Ρόδο, όπου και υπηρετούσε. Το νήμα της ζωής του νεαρού "κόπηκε" πρόωρα στο τροχαίο δυστύχημα, με την είδηση να πέφτει στην πόλη καταγωγής του τη Βάρδα σαν κεραυνός εν αιθρία.
Το τροχαίο έγινε στο δρόμο που οδηγεί από Καλλιθέα προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου. Σύμφωνα με το tempo24.gr η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός, ξέφυγε από την πορεία της από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανετράπη. Ο οδηγός "έφυγε" από τη μηχανή και σύρθηκε στο οδόστρωμα μέχρι το αντίθετο ρεύμα, όπου περνούσε ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια 63χρονη από τη Ρόδο. Η γυναίκα δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον χτύπησε.
Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, ώστε ο νεαρός έχασε τη ζωή του σχεδόν αμέσως και το ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβε καν να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Το παλικάρι υπηρετούσε στο στρατό ως πενταετούς υποχρέωσης. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Πηγή: Tempo24

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.