To 2,5 ετών αγοράκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο - Λίγο αργότερα το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται...
Με αίματα στα χείλη και τη μύτη βρήκαν ανήλικο αγοράκι μόλις 2,5 ετών αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, οι οποίοι επενέβησαν μετά από κλήση για ενδοοικογενειακή βία. Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2012, όμως προχθές στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ως κατηγορούμενοι για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη από κοινού οι γονείς του αγγελουδιού.
Οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει το αγοράκι στο νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε με ιατρική πράξη ενεργή ρινορραγία, κάκωση ρινός, εκδορές και κάκωση στο κάτω χείλος του παιδιού. Οι γονείς συνελήφθησαν και εναντίον τους σχηματίστηκε η δικογραφία, η οποία συζητήθηκε στο δικαστήριο. Συμφώνα με πληροφορίες, οι γονείς υποστήριξαν ότι το ανήλικο παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε μόνο του, ενώ ήταν σε εξέλιξη η οικογενειακή φασαρία μεταξύ τους.
Ομως, το δικαστήριο δεν πείστηκε επαρκώς για τις εξηγήσεις που δόθηκαν. Οι καταθέσεις των αστυνομικών για την εικόνα που αντίκρισαν βλέποντας το τρομαγμένο αγγελούδι δεν άφηναν πολλά περιθώρια. Η μητέρα κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών. Ωστόσο, ο πατέρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών ανατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως με δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη. Με το πέρας της δίκης ο καταδικαστείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.