Θέμα συζήτησης τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα social media, έχει γίνει η γλυκιά γυναίκα που βλέπετε...
Η Μαρία Δαμανάκη ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε στην ανακοίνωση της αναδιαρθρωμένης Ομάδας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού που όρισε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης. Πολλοί έσπευσαν να ρωτήσουν αν πρόκειται για τη γνωστή Μαρία Δαμανάκη που από την Επιτροπή Κατάληψης του Πολυτεχνείου, μπήκε πολύ νέα στη Βουλή με το ΚΚΕ για να γίνει στη συνέχεια πρόεδρος του Συνασπισμού και εν συνεχεία να μετακινηθεί στο ΠΑΣΟΚ, επί της διακυβέρνησης του οποίου διετέλεσε Επίτροπος Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι γνωρίζοντες βέβαια έσπευσαν να εξηγήσουν ότι η Μαρία Δαμανάκη του Ποταμιού είναι νεαρή δικηγόρος από το Ηράκλειο. Στις τελευταίες εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Η ζωηρή παρουσία που είχε το τελευταίο διάστημα στον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος δεν πέρασε απαρατήρητη από τα «κεντρικά» της Σεβαστουπόλεως. Ξεχώρισε και επελέγη να συμμετάσχει στην Ομάδα του Πολιτικού Σχεδιασμού που απαρτίζεται συνολικά από 14 στελέχη.
Πέραν της κυρίας Δαμανάκη, συμμετέχουν ακόμη οι κυρίες Ζωή Αποστολοπούλου, Αθηνά Δρέττα και Αντιγόνη Λυμπεράκη, οι κύριοι Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Στρατής Μούγερ, Γιώργος Νικολετάκης, Γιάννης Παπανικολάου και Δημήτρης Τσιόδρας, καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Αμυράς, Χάρης Θεοχάρης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Μαυρωτάς.

Πηγή: cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.