Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο Αλμυρός αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία, από το θάνατο του 40χρονου φωτογράφου και πατέρα δύο παιδιών, Χρήστου Μπουκώρου, εξάδελφου του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Λεωφόρο Λαρίσης.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, το δυστύχημα έγινε στο 4ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας στις 16.00, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος ξέφυγε από την  πορεία του, περιστράφηκε και έπεσε σε παρκαρισμένο επικαθήμενο Δ.Χ. ελκυστήρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.
Με τους Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου να κάνουν την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιδρούν για άλλη μία φορά για την κατάσταση του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο της Ε.Ο., στο οποίο έχουν συμβεί πολλά τροχαία, ενώ αρκετοί Βολιώτες έχουν γλιτώσει κυριολεκτικά από θαύμα, καθώς τα νερά τις ημέρες των βροχοπτώσεων, όπως ήταν και η μοιραία Τετάρτη, λιμνάζουν.

Πηγή: e-volos


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.