Ο Άγιος Βασίλης που βλέπετε φωτίζει τα πρόσωπα των παιδιών, που παρακολουθούν τις κινήσεις του...
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Οι βιτρίνες των καταστημάτων στολίζονται γιορτινά, οι δρόμοι γεμίζουν φώτα και κίνηση, χαρούμενες φωνές, χριστουγεννιάτικα δέντρα υπάρχουν παντού, Άγιοι Βασίληδες υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παιδιών φέρνοντάς τους τα δώρα που επιθυμούν. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι Άγιοι Βασίληδες, αυτοί που απλά σκορπίζουν χαρά και σχηματίζουν φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των λιλιπούτιων θαυμαστών τους.
Ένας τέτοιος Άγιος Βασίλης έρχεται κάθε μέρα και συναντά τους μικρούς του φίλους και στο Ηράκλειο. Δεν έρχεται με το έλκηθρό του μέσα από τις καμινάδες των σπιτιών αλλά φορά τις μπουκάλες του, βουτά στο νερό και ταΐζει τα ψάρια. Φυσικά όπως καταλάβατε μιλάμε για τον Άγιο Βασίλη του «Cretaquarium θαλασσόκοσμος».
Εδώ και 12 μέρες, από τις 12 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ενυδρείου για τους μικρούς του φίλους με μελωδικά Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά ακούσματα, εντυπωσιακά χορευτικά, όμορφες παραστάσεις, φαντασμαγορικά μαγικά, μοναδικές ξεναγήσεις, διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια και εορταστικές κατασκευές. Την παράσταση πάντως κλέβει ο υποβρύχιος Άγιος Βασίλης...

Πηγή: creteplus.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.