Φαίνεται πως ο 15χρονος γιος της Μαντόνα μπούχτισε από τα όσα έζησε δουλεύοντας στα παρασκήνια της δίμηνης περιοδείας της. Οι φωτογραφίες του Ρόκο που ανέβαζε η τραγουδίστρια στο Instagram εξηγούν πιθανότατα και τον λόγο που δεν ήθελε να περάσει μαζί της τις γιορτές στη Νέα Υόρκη.
Ο 15χρονος θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι, με τη Μαντόνα να του στέλνει μήνυμα στο Instagram "Καλά Χριστούγεννα ηλιαχτίδα μου". Οι θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας εικάζουν ότι μπορεί να ευθύνεται και το ότι τον ντρόπιαζε με περίεργες φωτογραφίες του που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ο Ρόκο βρισκόταν στο πλευρό της για το μεγαλύτερο τμήμα της περιοδείας στις ΗΠΑ και τον Καναδά, που περιελάμβανε στάσεις στο Βανκούβερ, το Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Με τη Μαντόνα και τον Γκάι Ρίτσι να προσπαθούν διατλαντικά να λύσουν το ζήτημα της επιμέλειάς του, το διαβατήριο του Ρόκο βρίσκεται στα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα χέρια του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί.




Όλα άρχισαν να γίνονται γνωστά την Τετάρτη, όταν η Μαντόνα,57, πήγε στο δικαστήριο στη Νέα Υόρκη για να καταφέρει να αναγκάσει τον γιο της να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της. Η Deborah Kaplan του Manhattan Supreme Court Justice αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική κάποιο χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρόκο πέρασε τα Χριστούγεννα με τον διάσημο σκηνοθέτη πατέρα του, την 34χρονη σύζυγό του, το μοντέλο Jacqui Ainsley, και τα τρία παιδιά τους. 




Ακριβής αιτία της απογοήτευσης του Ρόκο δεν είναι σαφής, αλλά η Μαντόνα έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram που μπορεί να τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Πηγή: Dailymail

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.