Σε περιπέτειες μπήκε ο δήμαρχος της Χίου, Μανώλης Βουρνούς - Οι εξηγήσεις που έδωσε στην κατάθεσή του...
Σε δικαστικές περιπέτειες με το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου μπήκε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος γλύτωσε το αυτόφωρο, μάλλον λόγω των Χριστουγέννων. Ο δήμαρχος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Χίου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του – υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ – ο διευθυντής του κ. Γιάννης Ζαφείρης και ο ηθοποιός κ. Γιώργος Παυλιδάκης για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Στην αστυνομία, όπου προσήλθε ο κ. Βουρνούς, όταν πληροφορήθηκε για την μηνυτήρια αναφορά, έδωσε κατάθεση, ενώ η εισαγγελέας Χίου δεν άσκησε δίωξη, προκειμένου να εξετασθεί περαιτέρω η υπόθεση και να αποφασισθεί αν οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν η υπόθεση τεθεί στο αρχείο.
Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο δήμαρχος, για τον κ. Ζαφείρη ήταν αδύνατη η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, επειδή το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ τον ενέταξε στο ενιαίο μισθολόγιο, κάτι που αμφισβητεί και προσβάλλει ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ και εξ αυτού του λόγου υπάρχουν μισθολογικές διαφορές. Για τον κ. Παυλιδάκη ότι εκκρεμεί το ένταλμα πληρωμής του δώρου Χριστουγέννων.

Πηγή: astraparis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.