Οι δυο παίκτες είναι εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός περιμένει περιμένει να φτάσει πρόταση για τον Μανιάτη, την ώρα που υπάρχει... κόλλημα στον δανεισμό του Γιαννώτα στον ΑΠΟΕΛ.
Πρόταση για την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη αναμένουν στον Ολυμπιακό. Σκοπός των "ερυθρόλευκων" είναι να παραχωρηθεί ο παίκτης δανεικός, ώστε να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού. Αν, ωστόσο, προκύψει πρόταση για παραχώρησή του με κανονική μετεγγραφή και ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.
Όσον αφορά την περίπτωση του Γιαννιώτα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αό την Κύπρο, ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη στον ΑΠΟΕΛ, αλλά το... κόλλημα έρχεται από την μεριά του ποδοσφαιριστή, που δείχνει διστακτικός.
Ο ΑΠΟΕΛ πιέζει ώστε να υπάρξει deal, καθώς ο 22χρονος εξτρέμ αρέσει πολύ στον τεχνικό του, Τιμούρ Κετσπάγια. Οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν από Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.