Όταν βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, έχεις πάντα υψηλούς στόχους. Έτσι κι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος ονειρεύεται το 2016 η Ένωση να νικάει πάντα και να έχει παντού επιτυχίες.
Ο αμυντικός των "κιτρινόμαυρων", μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η καλύτερη στιγμή του 2015 ήταν η επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια, ενώ υποστήριξε πως κορυφαίοι Έλληνες παίκτες είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την πιο δυνατή στιγμή του 2015: «Η εξασφάλιση της ανόδου ήταν η πιο δυνατή στιγμή. Ήταν ιστορικής σημασίας για την ομάδα, όταν μετά από αγώνα και κάποιες κακοτυχίες επανήλθε στην πρώτη εθνική. Αυτή τη στιγμή θέλω να κρατήσω».
Για το τι ονειρεύεται για τον ίδιο και την ΑΕΚ: «Για την ομάδα μου ονειρεύομαι πάντα νίκες, γιατί ΑΕΚ είμαστε, ο στόχος πρέπει να είναι να έχουμε παντού επιτυχίες. Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της, να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό κι ακόμα καλύτερα».

Για τον ποιον θεωρεί τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη: «Δύσκολη ερώτηση. Για μένα είναι ο Παπασταθόπουλος, αλλά στη χώρα μας θεωρώ τον Πέτρο Μάνταλο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.