Συγκλονίζει ο θάνατος του 32χρονου άντρα - Πως περιέγραψε τα όσα έγιναν, η κουνιάδα του, που ήταν μπροστά...
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία στην περιοχή της Αφάντου, από τον θάνατο ενός ιδιαίτερα αγαπητού Αλβανού, που πνίγηκε από το πορτοκάλι που έτρωγε! Ο 32χρονος, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και παρέμεινε επί ένα 6μηνο σε καταστολή. Επανέκαμψε μερικώς, αντιμετωπίζοντας όμως προβλήματα παραπληγίας. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να περπατά υποβασταζόμενος και η πορεία της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται.
Εξαιτίας δυσκολίας του στην κατάποση, οι θεράποντες ιατροί του είχαν συστήσει να προσέχει τη διατροφή του. Το πρωί της Τετάρτης (03-12-2015), ευρισκόμενος στην κατοικία του, ζήτησε από την κουνιάδα του να του δώσει ένα κομμάτι από το πορτοκάλι που έτρωγε. Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε αρχικά και όταν ο 32χρονος επέμεινε, του έδωσε ένα μικρό κομμάτι.
Ο άτυχος άντρας επέλεξε να φάει και δεύτερο, το οποίο απέβη μοιραίο για τη ζωή του. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου από συγγενείς του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.