Στις  Κεντρικές Φυλακές θα διαμένει πλέον ο Ελλαδίτης, ο οποίος και διέμενε σε προσφυγικό συνοικισμό της Λάρνακας. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε στον 40χρονο τριετή ποινή φυλάκισης για την σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης ανηψούλας του.

Ο θείος της 11χρονης το 2008  ετών είχε πλησιάσει την 11χρονη τότε ανιψιά του (αδελφότεκνη της γυναίκας του), η οποία διέμενε στο σπίτι τους και όπως η ίδια κατήγγειλε της χάιδευε τα πόδια, ενώ από ένα σημείο και μετά είχαν αρχίσει να φιλιούνται. Ωστόσο, μετά από 2 χρόνια περίπου κι ενώ το κοριτσάκι ήταν 13 ετών, στην Β' Γυμνασίου η σχέση τους έγινε ολοκληρωμένη.

Όπως αναφέρθηκε η 13χρονη έκανε έρωτα με τον θείο της στο σπίτι του και σε γειτονική υπό ανέγερση οικοδομή. Το πλέον αποκρουστικό είναι ότι «συνευρέθηκαν» τελευταία φορά πριν την κηδεία του πατέρα της!

Αυτό όμως που δεν είχε υπολογίσει ο θείος ήταν ότι η νεαρή ήξερε για το σημάδι - ελιά στα απόκρυφα του κατηγορούμενου κάτι το οποίο η ίδια αποκάλυψε για να πείσει τις ανακριτικές Αρχές για την αλήθεια των ισχυρισμών της.
Ο ίδιος στο δικαστήριο είχε πει ότι «Με κρυφοκοίταζε όταν ήμουν στο μπάνιο», ωστόσο δεν έπεισε κανέναν.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Βάσει των όσων έχει ισχυριστεί η ανήλικη, ο κατηγορούμενος –που είναι και συγγενής της, όχι εξ αίματος– διατηρούσε δεσμό μαζί της από το 2008, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών! Η σχέση τους αρχικά δεν ήταν ολοκληρωμένη. Αυτό συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν το κορίτσι φοιτούσε στη Β΄ Γυμνασίου. Τα δύο πρόσωπα έρχονταν σε σεξουαλική επαφή μέχρι το 2012 είτε στο σπίτι του 38χρονου, όπου η ανήλικη βρισκόταν συχνά με αφορμή τη συγγένεια μεταξύ τους, είτε σε υπό κατασκευή πολυκατοικία κοντά στην κατοικία του.

Και αν σοκάρει η ηλικία του κοριτσιού κατά την οποία είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με έναν 35χρονο τότε, ακόμα πιο αποκρουστική είναι η μαρτυρία της κοπέλας –βάσει της επίσημης καταγγελίας– ότι η τελευταία φορά που συνευρέθηκε με τον κατηγορούμενο ήταν στο διάστημα μεταξύ του θανάτου του πατέρα της και της τέλεσης της κηδείας του.

Προκειμένου να πείσει η νεαρή τις ανακριτικές Αρχές για την αλήθεια των ισχυρισμών της, έδωσε περιγραφή χαρακτηριστικού σημαδιού που φέρει ο 38χρονος στο κάτω μέρος του γεννητικού του οργάνου. Η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε κατόπιν ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο κατηγορούμενος, γεγονός που άνοιξε τον δικαστικό δρόμο στην υπόθεση.

Ο 38χρονος από την πλευρά του χαρακτηρίζει ως ψευδείς τις κατηγορίες της ανήλικης, ενώ για την επιβεβαίωση της απόκρυφης λεπτομέρειας που γνώριζε η καταγγέλουσα, ισχυρίζεται πως τον κρυφοκοιτούσε από την κλειδαριά όταν εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.