Έτρεμε το γεγονός να χάσει τον 22χρονο σύντροφό της από προξενειό που θα του έκανε η οικογένειά του. Ήταν ο έρωτας της ζωής της και δεν άντεχε στη σκέψη να τον χάσει.
Τη μοιραία μέρα βρισκόταν, η 20χρονη Suk Yin Cheng (Caley) σπίτι του Kahil Mohammad και αφού έφυγε τον πήρε τηλέφωνο να του πει ότι τον αγαπάει. Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ρόδες διερχόμενου φορτηγού. Ήταν 2 χρόνια μαζί και την τρομοκρατούσε το γεγονός να τον χάσει από έναν κανονισμένο γάμο λόγω θρησκευτικών λόγων.
Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να το ξεπεράσει και έτσι πήρε την τραγική απόφαση. "Σ' αγαπώ. Το κάνω για σένα", ήταν τα τελευταία λόγια που του είπε. Μιλώντας σε ακρόαση για τον θάνατό της, ο 22χρονος επέμεινε ότι η κοπέλα του φαινόταν πολύ ευτυχισμένη και χαμογελαστή όταν βρέθηκαν για τελευταία φορά την 1η Ιουλίου. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Σε σημείωμα που είχε αφήσει στο iPod της έλεγε πόσο αγχωμένη ήταν για το ενδεχόμενο να τον χάσει από προξενειό που θα του έκανε η οικογένειά του.
Μιλώντας στις αρχές, ο Kahil Mohammad είπε ότι ήταν αχώριστος με την 20χρονη και πως ήθελε να την παντρευτεί. Οι αξιωματούχοι που ερευνούν τον θάνατό της βρήκαν μηνύματα που έστελνε σε φίλους της στα social media και τους μιλούσε για τις ανησυχίες της. Ο Kahil Mohammad αρνήθηκε ότι το μοιραίο βράδυ πριν από τον θάνατό της μίλησαν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. "Όταν με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι με αγαπάει και ότι το κάνει για μένα. Δεν καταλάβαινα γιατί μου το έλεγε αυτό".
Ο πατέρας της είπε κατά την ακροαματική διαδικασία πως η κόρη του ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 22χρονο. "Ο φίλος της Kahil ήταν μουσουλμάνος και οι γονείς του ήθελαν να τον παντρέψουν. Ήταν κάτι που η Caley και ο Kahil προσπαθούσαν να λύσουν και να ξεπεράσουν μαζί. Η Caley πιεζόταν από όλο αυτό και ίσως να ήθελε να αποδείξει ότι ήταν αρκετά καλή. Δούλευαν μαζί και ήταν αχώριστοι. Γνωρίστηκαν πριν από 3 χρόνια".


Πηγή: Dailymail

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.