Επειτα από ένα εκπληκτικό ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τη Βέροια, που είχε τρομερές ευκαιρίες και έμεινε με δέκα παίκτες από το 83' και έπειτα.
Ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες ουσιαστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που μετουσίωσε την καλή φάση, την οποία δημιούργησε σε γκολ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη καλή ευκαιρία τους στο 10' με πανέμορφο γκολ. Σε αυτή τη φάση ο Στρούνα μοίρασε στον Τσουκαλά και αυτός με εξαιρετική κάθετη πάσα έβγαλε ασίστ στον Μανιά που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ.
Στο 12' η Βέροια έφτασε κοντά στην ισφοράριση, αλλά η κεφαλιά του Ναζλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ το σουτ του ίδιου στο 18'... τερμάτισε στην αγκαλιά του Βελλίδη.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ως το ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά το γεγονός ότι είχαν περισσότερες φάσεις από τον ΠΑΣ. 
Ακόμη πιο δραστήριες ήταν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, του οποίου όμως η εξέλιξη ήταν αντίστοιχη με αυτή του πρώτου, καθώς οι πολλές ευκαιρίες της Βέροιας δεν... μετατρεπόντουσαν σε γκολ. 
Στο 64' ο Τζόναθαν Λόπεθ πραγματοποίησε μαγική απόκρουση στην κεφαλιά του Μανιά, ενώ και η φάση του 81' ήταν απίθανη! Ο Ναζλίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κόλα και βγήκε άουτ, ενώ στο 83' η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Γιαννούλης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Ενα λεπτό μετά έπειτα από εκτέλεση φάουλ έγινε το 2-0. Στο 84' ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για τον ΠΑΣ.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ηλιάδης (72' Λίλα), Γιάκος (82' Μπέριος), Ακόστα (86' Ναδάλες), Μανιάς.
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Τζόναθαν Λόπεθ, Μαλόν Αραγονές (70' Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοιτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μαγέφσκι (81' Μεληκιώτης), Κόλα (88' Σιόντης).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.