Ένας 59χρονος Βολιώτης συνταξιούχος συνελήφθη νωρίς το πρωί στην Ιχθυόσκαλα του Βόλου, όπου εκτιμάται ότι πουλούσε χασίς και μετά από πληροφορίες του Λιμεναρχείου, συνελήφθη και παραπέμπεται, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν άγνωστο υγρό, ναρκωτικά χάπια και σπόροι κάνναβης.
Στις 5.25 το πρωί ο 59χρονος, συνελήφθη, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε μια ποσότητα χασίς βάρους 8 γραμματίων.
Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, στο Φυτόκο και σε σπίτι συγγενούς του, που επίσης διαμένει, όπου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες αγνώστου σύνθεσης υγρού, μικτού βάρους 50,7 γραμμαρίων, ένας τρίφτης ινδικής κάνναβης, πέντε ναρκωτικά χάπια “Suboxone” και “Stedon”, σπόροι ινδικής κάνναβης βάρους 1,5 γραμ. μια ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα μίγματος χασίς με καπνό, βάρους 0,6 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και η άγνωστη χημική ουσία εστάλη για εξέταση, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, ενώ ο συνταξιούχος κρατείται στο λιμεναρχείο και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.


Πηγή: magnesianews

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.