Σαν βόμβα έσκασε σήμερα "στους πολιτικούς καφενέδες" της Πρέβεζας, η είδηση ότι ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Πάτσης , ανέλαβε υπεύθυνος ( Δ/ντής , σύμφωνα με όσα ο ίδιος ισχυρίζεται) του γραφείου στην Αθήνα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα.
Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, να πούμε ότι ο κ. Πάτσης , πέρασε για ένα μικρό διάστημα από το γραφείο του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Τσεκούρα , ενώ αμέσως μετά ήταν αποσπασμένος επί σειρά ετών στο Πολιτικό γραφείο του Βαγγέλη Παπαχρήστου , επίσης Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 
Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τις επιλογές του κ. Μπάρκα, καθ’ότι είναι δικαίωμα του να έχει στο πολιτικό του γραφείο όποιον αυτός επιθυμεί. 
Θα του μεταφέρουμε όμως κάποιες πρώτες αντιδράσεις των πολιτών τις οποίες και ας αξιολογήσει. Λένε λοιπόν κάποιοι, ότι πως είναι δυνατόν στα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να βλέπουμε πάλι τους ίδιους ανθρώπους που βλέπαμε και στα γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;
Δεν υπάρχουν ικανά άτομα από το χώρο της Αριστεράς και όλοι καταφεύγουν στους ίδιους και τους ίδιους; Κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας διερωτώνται για το ποια είναι τα πρόσθετα προσόντα του κ. Πάτση, ώστε να είναι περιζήτητος και να στελεχώνει τα 10 τελευταία χρόνια τα γραφεία των Βουλευτών του νομού. 
Ενώ δεν λείπουν και μερικοί οι οποίοι μέσω του κ. Πάτση, ξαναθυμήθηκαν τον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήστο , ο οποίος "απολαμβάνει" τα προνόμια της ιδιαίτερα υψηλόμισθης θέσης στο Παρίσι που του προσέφερε ο κ. Σαμαράς. 
Δεν θα σας μεταφέρουμε τι λένε οι τελευταίοι, το αφήνουμε να το μαντέψετε…!


Πηγή: prevezabest.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.