Ο Ακης Ζήκος ήταν αιχμηρός με την ΑΕΚ του Πογέτ, λέγοντας ότι δεν διαφέρει από αυτή του Δέλλα. Παράλληλα, σχολίασε τις επιλογές των παικτών που αγωνίζονται στα ματς της Ενωσης.
Ο παλαίμαχος άσος και πρώην επικεφαλής των ακαδημιών της "κιτρινόμαυρης" ομάδας μίλησε σε εκπομπή της Nova και τόνισε ότι πλέον παίζουν οι μετεγγραφές: «Η ΑΕΚ με τον Δέλλα άρχισε πάνω στην λογική ότι βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες που την ανέβασαν γιατί αυτοί στήριξαν τον προπονητή και θα παίζουν μαζί με 2-3 καλές προσθήκες που θα γινόντουσαν. Τώρα η ΑΕΚ παίζει με την λογική να παίξουν οι μετεγγραφές και όχι τα παιδιά που την στήριξαν.  Δεν έχει και τεράστια διαφορά η ΑΕΚ. Όλοι όμως πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι, όσους έχει το ρόστερ».
Για την ενίσχυση του ροστερ της ΑΕΚ είπε: «Αν ο Τζεμπούρ είναι ο καλός Τζεμπούρ, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλον. Μόνο ένα μπακ απ. Στα εξτρέμ χρειάζεται ενίσχυση για να έχει λύσεις. Ο Μάνταλος δίνει ισορροπία στην ομάδα σε επίθεση και άμυνα, έχουν δέσει καλά Γιόχανσον-Σιμόες παρότι έχουν το ίδιο στυλ, πιο αμυντικό, ενώ και ο Γιόχανσον ανέβηκε πιο ψηλά τελευταία».

Αναφερόμενος στον αγώνα της Ενωσης με τον Πλατανιά. «Θέλω να σταθώ σε Ανέστη και Κολοβέτσιο που έκαναν τα λάθη με Λεβαδειακό και δέχθηκαν… κράξιμο. Βοήθησαν και οι δύο πάρα πολύ. Όλοι κάνουν λάθη στο ποδόσφαιρο, απλώς πίσω φαίνονται. Ο Ανέστης είναι ένα νέο παιδί και έχει προσόντα. Δικαιούται να κάνει λάθος, δεν είναι για κρέμασμα. Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα να γυρίσει παιχνίδια, αν προηγηθεί είναι καλύτερα. Ο Βάργκας είναι καλός παίκτης, αλλά δεν έχει διάρκεια και χάνεται σε κάποια ματς. Ειδικά όταν αυτά πάνε στην δύναμη».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.