Μια περίπτωση ενός συμπατριώτη μας που εξέφρασε μια δημόσια απειλή μέσω του διαδικτύου οφείλουμε να αναδείξουμε σήμερα, καθώς μπορεί η ανάρτηση που έγινε να περάσει απαρατήρητη από τις αρμόδιες Αρχές.
Ένας αγανακτισμένος άντρας που κυκλοφορεί στην Πρέβεζα και ίσως απελπισμένος από το γεγονός ότι στερείται τα παιδιά του λόγω δικαστικής αντιδικίας που έχει με την πρώην σύζυγό του, εκτοξεύει μέσω του προσωπικού του facebook μια εκ πρώτης όψεως αθώα απειλή, με την λέξη “φρεζάρισμα» . Ο ίδιος δεν είναι αγρότης αλλά επαγγελματίας.
Το κακό είναι ότι κάποιοι ηλίθιοι φίλοι του τον ενθαρρύνουν καθώς δεν αντελήφθησαν τι υπονοεί ο άνθρωπος αυτός.
Η απειλή είναι σαφέστατη καθώς έπεται του εγκλήματος που έγινε στο Βελβεντό Κοζάνης όπου σύζυγος σκότωσε την σύζυγό του και την έθαψε στο χωράφι που είχε φρεζάρει.
Επισημαίνουμε δημόσια το γεγονός και θα θέσουμε στη διάθεση των αρχών όλα τα στοιχεία που χρειάζονται προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη.
Όταν δεν υπάρχει ψυχραιμία και όταν τα προβλήματα μας φαίνονται αξεπέραστα, το μυαλό των ανθρώπων μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια.
Από τα στοιχεία γίνεται σαφές ότι πρόκειται για άτομο που ζητά κατανόηση από τις αρχές και τους φίλους του και που μπορεί να χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη και συστάσεις για ψυχραιμία.


Πηγή: prevezaposto.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.