Με τον Απόστολο Βέλλιο σε... ρόλο Αγιου Βασίλη ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Καλλονή, στην έδρα του. Ο 23χρονος επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική στο ματς, συγκριτικά με την Καλλονή που προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 15', όταν ο Πασάς είδε την κίνηση του Βέλλιου, πάσαρε και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν το τέρμα της Καλλονής έχοντας σταθερά... αιχμή τους δόρατός τους τον σκόρερ τους. Αντιθέτως η ουραγός φιλοξενούμενή τους αδυνατούσε να πράξει αναλόγως.
Στο 34' ο Αρετόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε επαφή του Γουερέ με τον Μπουκουβάλα... Ο δεύτερος βρέθηκε στο έδαφος και σωστά ζήτησε να την εσχάτη των ποινών.
Πριν όμως περάσουν δέκα λεπτά από την εν λόγω φάση οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν το 2-0. Στο 43' σε χέρι του Κρολ, ο “Γηραιός” κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βέλλιος κάνοντας το 2-0.
Η Καλλονή μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ. Στο 52' ο Μανούσος επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Χουάντερσον έπιασε την μπάλα, ενώ η είσοδος του Μπαργκάν στο 60' βοήθησε τους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν στην επίθεση, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Αντιθέτως, ο ουσιαστικός Ηρακλής “κλείδωσε” τη νίκη στο 70', όταν έπειτα από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Βέλλιος αριστερό πλασέ έκανε το 3-0.
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (56' Περόνε), Βέλλιος (78' Λουκίνας)

Καλλονή (Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυροπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελλακόπουλος), Μανούσος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.