Πολύ καλύτερος από τον... Ηρακλή της Ν. Σμύρνης ήταν ο Γηραιός που εξασφάλισε την πρόκριση του στο Κύπελλο! Νίκησε και στον επαναληπτικό με 1-0 τη Βέροια και πήρε το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν πολύ καλύτερη της Βέροιας και υπερασπίστηκε στο  Καυτανζόγλειο το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, στην Ημαθία.
Ο... σούπερ σταρ του Ηρακλή, που στις 8 Ιανουαρίου έκλεισε τα 24 του χρόνια, "είδε" νωρίς δίχτυα, αλλά το γκολ του στο 6ο λεπτό δεν μέτρησε καθώς ήταν οφσάιντ. Ωστόσο δεν σταμάτησε να "βασανίζει" τον Ισπανό τερματοφύλακα της Βέροιας, Λόπεθ με απειλητικά σουτ προς το τέρμα του. Και δεν ήταν μόνο αυτός, καθώς οι ευκαρίες των γηπεδούχων ήταν αρκετές.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ στο 57', αλλά το πλασέ του Γεωργιάδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την υπεροχή και ο Βέλλιος σκόραρε στο 72', όταν ο Τσιλιανίδης του έδωσε την μπάλα. Αυτός απέφυγε τον Γιαννούλη και με ένα εκπληκτικό έκανε το 1-0 από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης, Πασάς (75' Κυριακίδης), Βέλλιος, Ρομάνο (60' Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (88' Πουρτουλίδης).
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Νέτο, Σιόντης, Μαραγκός (75' Νάστος), Αρτσε, Μαγέφσκι (72' Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (80' Μελικιώτης).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.