Μετά τον Τόμας Πέκχαρτ, στην Αθήνα βρλίσκεται για λογαριασμό της ΑΕΚ και ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα μετεγγραφής...
Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι προσγειώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο “Ελ. Βενιζέλος”, προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, που λίγο νωρίτερα υποδέχτηκε και τον Τόμας Πέκχαρτ.
Οι αφίξεις των Ζουκουλίνι και Πέκχαρντ είναι πολύ πιθανό να μην είναι η τελευταίες κίνησεις της ΑΕΚ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης με έναν εξτρέμ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στη μέρα Υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Τζόναθαν Ζονγκό και Λας Μπανγκουρά.
Ο πρώτος είναι 26 ετών -μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλμερία -κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο (17 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο) και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά. Φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Segunda Division και 1 στο Κύπελλο.
Ο δεύτερος είναι 23 ετών και δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Κατάγεται από τη Γουινέα (25 συμμετοχές και 3 γκολ με το εθνόσημο) και φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Γρανάδα με την οποία έχει 16 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ σε τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο έχει 2 γκολ. Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις και για τις αποχωρήσεις παικτών, με πιο πιθανή αυτή του Κρισάντους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.