Στο κρεβάτι του πόνου ο ιερομόναχος που δέχτηκε επίθεση στο νοσοκομείο της Βέροιας - ''Αν πάθει τίποτα ο παπάς μου, θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει'' δηλώνει αρχιμανδρίτης...
Φωτογραφίες με τον τραυματισμένο - από επίθεση ασθενή με ψυχολογικά προβλήματα -ιερομόναχο - γιατρό πατέρα Αιμιλιανό, που κάνει την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο Βέροιας, ανέβασε ο πνευματικός του πατέρας και ηγούμενος της Μονής Τιμίου Προδρόμου - Σκήτη Βέροιας, Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς. Όπως γράφει ο Ηγούμενος "ανεβάζουμε φωτογραφίες του πατρός Αιμιλιανού, ειδικευόμενου γιατρού, γενικής ιατρικής, που σε ώρα εφημερίας, δέχθηκε επίθεση από ψυχικά ασθενή νοσηλευόμενο. Είναι εμφανείς οι μώλωπες, ο νάρθηκας στην μύτη και το κολλάρο γιά τον αυχένα, που προς στιγμήν αφαιρέθηκε, για λίγη χαλάρωση...
''Αν πάθει τίποτα ο παπάς μου, θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει. Δεν φτάνει που λιώνουν οι δημόσιοι γιατροί και οι ειδικευόμενοι, καθημερινά και στις εφημερίες, τώρα κινδυνεύει και η ζωή τους. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αν ο ασθενής σε κατάσταση κρίσης με το ψαλίδι στο χέρι έβρισκε ασθενείς ή γιατρούς στον διάδρομο, τώρα θα θρηνούσαμε την αδιαφορία της διοικήσεως του Νοσοκομείου και του άθλιου Κράτους μας, αλλοίμονο''.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιερομόναχος - γιατρός κάνει την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης δέχτηκε επίθεση από νοσηλευόμενο, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τον γρονθοκόπησε.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εις βάρος του ιερομόναχου - γιατρού επίθεση, πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά, ενώ αναδείχθηκε με περίτρανο τρόπο η απαράδεκτη κατάσταση της μη φύλαξης του νοσοκομείου Βέροιας.



Πηγή: seleo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.