Στις 100.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία των δραστών. Ήταν χρήματα που προορίζονταν για συντάξεις. Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος.
Απίστευτο και όμως... συνέβη στη Σούρπη του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν δύο δράστες, συμμετέχοντα σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ, στην οποία μεταφέρονταν χρήματα για συντάξεις και αφού νωρίτερα έφθασαν κανονικά στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Σούρπης και δεν ολοκλήρωσαν την χρηματαποστολή, προσποιούμενοι ότι έχουν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις, απομακρύνθηκαν και λίγο αργότερα ειδοποίησαν την Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι έπεσαν θύματα ληστείας. Είπαν ότι τους έκλεψαν ένα σάκο με 100.000 ευρώ!
Οι δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, εξεταζόμενοι από τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έπεσαν σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο για σκηνοθετημένη ληστεία, στην οποία μάλιστα υπήρχε και άλλος συνεργός, ο οποίος πήρε τον σάκο με τα χρήματα.
Μετά την σύλληψη και του τρίτου ανθρώπου, τα κλοπιμαία πέρασαν στην κατοχή της Αστυνομίας και οι τρεις συλληφθέντες πήραν τον δρόμο για την Δικαιοσύνη, αφού αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Εισαγγελέα, με τον ιδιοκτήτη να αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης στους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν γιατί του χρωστούσαν και δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τα δικά του χρέη.

Πηγή: e-volos

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.