Στον... πλάνήτη Λέτο ζουν τις τελευταίες ώρα όλοι στον Παναθηναϊκό! Η “θυσία” που έκανε ο Αργεντινός και η αναμονή των οπαδών για να τον δουν και πάλι με την πράσινη φανέλα.
Πέρασε από... πολλά κύμματα, αλλά η μεγάλη επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς των “πρασίνων”.
Το μεγάλο εμπόδιο στην όλη ιστορία ήταν η Κατάνια. Με τον πρόεδρο της ομάδας της Σικελίας σε κατ’ οίκον περιορισμό και το σύλλογο υπό διάλυση, ήταν αδύνατο να βρεθεί κάποιος να υπογράψει την αποδέσμευσή του παίκτη, που χάρισε όλα τα δεδουλευμένα που του χρωστούσε ο ιταλικός σύλλογος (400.000 ευρώ!).
Την ώρα που φάνηκε να υπάρχει αδιέξοδο, εμφανίστηκε κάποιος παράγοντας με δικαίωμα υπογραφής κι έτσι ο Λέτο έμεινε ελεύθερος εντός μετεγγραφικής προθεσμίας. Πλέον, ο Λέτο ετοιμάζει.. βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη. Όσον αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ετοιμάζει μεγαλιώδη υποδοχή στον Αργεντινό και ψάχνει να μάθει με... μανία την ώρα που θα φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος".

Το μόνο που εκκρεμεί για να υπογράψει ο Λέτο συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τον Παναθηναϊκό είναι να υποβληθεί ο παίκτης σε ιατρικές εξετάσεις, κάτι που έχει ζητήσει το “τριφύλλι” παρότι έχει στα χέρια του τα “καθαρά” αποτελέσματα των τεστ που είχε κάνει σε Λανούς και Κατάνια.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.