Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο και τη δεύτερη αναμέτρησή της στη Hammamet της Τυνησίας, καθώς έχασε μόνο δυο games από την Αυστριακή Kerstin Peckl και προκρίθηκε στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων.
Μόνο μια ώρα χρειάστηκε η Παπαμιχαήλ, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 26χρονης Peckl στον 2ο γύρο του Tunisia F6 Futures. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Αυστριακής με 6-1, 6-1 σε 60 λεπτά, ενός παιχνιδιού που κυριάρχησε απόλυτα.
Η Δέσποινα, η οποία έχει πια δύο άνετες νίκες στη Hammamet της Τυνησίας, κέρδισε 5 διαδοχικά games από το 1-1 του 1ου σετ. Στο 2ο σετ είχε μείνει και πίσω με 0-1, αλλά πήρε 6 συνεχόμενα games αυτή τη φορά, για να μηδενίσει τις όποιες ελπίδες τις αντιπάλου της.

Στα προημιτελικά η Παπαμιχαήλ, η οποία είναι στο Νο5 του ταμπλό και στο Νο521 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την Σλοβάκα Chantal Skamlova, Νο1 στο ταμπλό και Νο396 στον κόσμο. Η 22χρονη Skamlova επιβλήθηκε της Γαλλίδας Emma Lene με 6-3, 6-2.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.