Γέννημα-θρέμα παιδί της Πρέβεζας ο Γιώργος Γερογιάννης ακολουθεί την δική του πορεία κάνοντας τα όνειρα του πράξη στο πεντάγραμμο, μαγεύοντας στην κυριολεξία με την εκπληκτική του φωνή το κοινό της Θεσσαλονίκης, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.
Γεννημένος το 1982 στην Πρέβεζα ο Γιώργος από πολύ μικρός έδειξε ότι η μουσική ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες, μετά τις αδελφές του Κατερίνα και Σοφία και έτσι ξεκίνησε δειλά-  δειλά να μαθαίνει να παίζει κιθάρα τραγουδώντας παράλληλα αγαπημένες του μελωδίες.
Στα μαθητικά του χρόνια στην Πρέβεζα συμμετείχε σε σχολικά γκρουπ μαζί με άλλους συμμαθητές του παίζοντας μουσική σε όλες τις σχολικές εκδηλώσεις.
Αμέσως μετά το λύκειο ο Γιώργος μεταβαίνει στα Ιωάννινα προκειμένου να σπουδάσει στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου, όπου και πήρε το πτυχίο του οικονομολόγου.
Όμως και στα φοιτητικά του χρόνια ο Γιώργος Γερογιάννης δεν άφησε ούτε ξέχασε την μεγάλη του αγάπη την μουσική, ενώ μαζί με άλλους συμφοιτητές του έδινε μικρές συναυλίες σε διάφορα στέκια, κυρίως φοιτητών στην πόλη των Ιωαννίνων.


Το άστρο του Γιώργου Γερογιάννη όμως συνέχισε να μεγαλώνει και όταν μετά την αποφοίτησή του από τα Ιωάννινα, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του προς την συμπρωτεύουσα, προκειμένου να βρει δουλειά να εργασθεί, εκεί αναγνωρίστηκε το πηγαίο ταλέντο του και η εκπληκτική χροιά της φωνής του που ταξιδεύει όποιον στον υπέροχο κόσμο της μουσικής.
Η φωνή του Γιώργου Γερογιάννη πολύ σύντομα έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και ήδη ο πρεβεζάνος καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε αρκετές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, αποκτώντας μάλιστα και φανατικό κοινό.
Ο Γιώργος εκτός από μία εκπληκτική φωνή διαθέτη και ταλέντο και στο γράψιμο στίχων και μουσικής, δείχνοντας ότι ο μουσικός γεννιέται και δεν γίνεται τυχαία.
Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Γερογιάννης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα από τα τραγούδια του, το οποίο ήδη το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αγάπησε.
Πρόκειται για ένα ανέκδοτο τραγούδι σε στίχους και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη.
Ο Γιώργος Γερογιάννης το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στο café DASTART της Θεσσαλονίκης στην οδό Φράγκων 20. 


Εμείς να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει, δίνοντας μας πάντα να ακούμε την μαγική του φωνή…

Γιάννης Βασιλειάδης

Παρακολουθήστε το ανέκδοτο τραγούδι της Κοινωνίας ο τελευταίος σε στίχους και μουσική Γιώργου Γερογιάννη...

Της κοινωνίας ο τελευταίος
Ανέκδοτο τραγούδι: Της κοινωνίας ο τελευταίος- μουσική/στίχοι: Γιώργος Γερογιάννης
Δημοσιεύτηκε από George Gerogiannis στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.